Företagsmassage

Dags för en uppskattad och välgörande förmån till alla anställda?

Är personalen på din arbetsplats ofta sjukskrivna, känner av trötthet/värk i rygg och nacke eller övriga kroppen? Med massage på jobbet kan många av dessa problem förebyggas. Man märker skillnad på en personal som regelbundet går på massage. Frisk personal som känner att arbetsgivaren bryr sig om dem både trivs och arbetar bättre! Detta innebär i längden bland annat sänkta personalkostnader.

Det är helt upp till er hur lång behandling varje person skall få. Vanligen masseras rygg, nacke, axlar och armar. Behandlingarna är självklart individuella utifrån varje individs behov och önskemål. Jag står givetvis för massagebänk, handdukar och olja. Det enda ni behöver stå för är lokal och kunder. Alternativt kan alla behandlingar ske i min egen lokal.

Skatteverkets regler.

Sedan 2004 är Massage på din arbetsplats avdragsgillt för företaget och förmånsskattefritt för anställda. Förutsättningen är dock att alla på arbetsplatsen ska erbjudas samma sak. Skatteavdragsregler finns på www.riksdagen.se proposition nr 2002/03:123


Kontakta mig så hittar vi rätt lösning för just ditt företag:
info@emnimassage.se eller 070-2165423